SC ALBERTINO STAR SRL

Despre Noi
You are here:

Cine suntem?

SC ALBERTINO STAR SRL a fost infiintata in 1995, cu capital privat integral romanesc , avand ca profil de activitate comertul cu produse alimentare . Initial activitatea se desfasura in incinta complexului ROZITA din Scheia.
In anul 2003 firma si-a mutat activitatea intr-un depozit proprietate personala tot in Scheia, diversificandu-si portofoliul de produse, introducand si produse nealimentare. Suprafata terenului achizitionat este de 4500 MP.
In anul 2005 si-a marit suprafata depozitului, pentru ca in 2012 sa-si construiasca , in aceeasi locatie inca un depozit cu demisol, parter si etaj ( 360MP * 3 ) , lucru ce a marit considerabil capacitatea de depozitare.
In present societatea are 46 salariati , o cifra de afaceri pe 2016 de 54.792.003 ron si un profit de 835.726 ron

De ce noi?

Suntem un colectiv generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora. Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru, precum si datorita:

  • Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului
  • Oferirea unei game largi de produse
  • Dotare tehnologica corespunzatoare
0
Salariati
0
Ron
Cifra de afaceri
0
Ron
Profit
timeline_pre_loader

Reinvestirea profitului

Ridicarea nivelului calitatii activitatii desfasurate

Dotare tehnologica corespunzatoare

Promovarea imaginii prin publicitate

Marirea pietei de desfacere prin extinderea suprafetei de desfasurare a activitatii si cresterea portofoliului de clienti si furnizori

Suntem mereu la dispozitia ta.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati!